Underhill music festival

Начало мероприятия: 15.06.2019 15:00

Конец мероприятия: 16.06.2019 15:00

Место: аеродром Урочище

Адрес: Ивано-Франковск, с. Підгір'я

Цена билетов: от 100.00 до 2222.00 грн.

Underhill music festival — це міжнародний музичний фестиваль в самому серці Європи.

Фестиваль UnderHill об'єднує різні течії сучасної електронної та поп-музики, виконавців як із України, так і з Європи. У селі Підгір’я Івано-Франківської області на початку літа можна буде насолоджуватися музичним драйвом цілодобово. 15-16 червня у режимі нон-стоп працюватимуть 3 сцени: UnderDay, UnderNigth та UnderGround.

Цього року фестиваль радуватиме новими цікавими сюрпризами! Серед приємних бонусів — можливість потрапити на фестиваль безкоштовно. Сміливці, які потраплять на територію фестивалю з неба, зможуть залишитися на цій масштабній музичній тусовці!

Вуха та очі радуватимуть такі вітчизняні виконавці як: Оля Полякова, MOZGI, Ivan Navi, Друга Ріка — Druga Rika, Бумбокс, DZIDZIO, СКАЙ/SKAI, Арсен Мірзоян, MamaRika та інші. Ритми сучасної, зокрема, електронної музики на сцені зададуть не тільки такі українські виконавці як O. Official, YUKO, ARTBAT, але й відомі європейські артисти. А саме: два діджея із Великої Британії — James Zabiela та DJ Aphrodite, нідерландський музичний продюсер Ferry Corsten та ізраїльський виконавець Nadav Dagon. І це все — живий звук!

Для того, щоб всі охочі вмістилися, будуть облаштовані 3 великих танцполи. Окрім того, по всій території розташуються лаунж-зони, де можна буде відпочити у зручних кріслах та поласувати смачною їжею! Для творчих людей будуть створені арт-зони з картинами відомих художників та архітектурними творіннями, а в кінолюбителі зможуть долучитися до кінопоказів. На вас також чекає незабутнє авіашоу, нічний 3D маппінг, піротехнічне шоу, польоти на літаках, унікальне шоу парашутистів!

UnderHill music festival — це подія, яка дивує і захоплює, подія, яка об’єднує музикою декілька країн, подія, яка є гарним початком вашого літа! Саме тут день та ніч стають одним цілим. Це місце, де танцюють вдень і вночі!